Пълноценни ястия, които

Защо да избереш Tonus?
Виж още
Свежо и вкусно без консерванти
Приготвено от шеф готвач
Икона време
Дълготрайност чрез HPP технология

Как да си повдигнеш TONUS-a?

0
Отвори

Премахни картонената опаковка и предпазното фолио.

0
Стопли

Сложи ястието в подходящ съд и го стопли във фурна или микровълнова.

0
Хапни

С удоволствие и без угризения.

0
Зареди

Поръчай повече ястия и съхранявай в хладилник до 2 седмици.

Избери своите ястия

За да усетиш наистина как TONUS ти спестява време, най-добре поръчай за цяла седмица. Трайността не я мисли – ястията могат да останат свежи до 2 седмици в хладилника.
Морски дарове с ориз
Морски дарове
С ориз яки меши
Пълнозърнести спагети с телешки кюфтенца и пармезан
Пълнозърнести спагети
С телешки кюфтенца
5 ястия за 50 лв.
5 за 50 лв.
Поръчай нашата тестова селекция

Повече ястия, повече отстъпка

Избери колко ястия искаш за седмица и вземи отстъпка от крайната цена.
Поръчай

4 ястия

вземи отстъпка

0
%
Поръчай

8 ястия

вземи отстъпка

0
%
Поръчай

12 ястия

вземи отстъпка

0
%

Клиентите за нас

Nulla id lacus consectetur, finibus diam sit amet, mattis lorem varius iaculis

Накратко за нас

Създадохме TONUS, защото вярваме, че пълноценното хранене не трябва да изисква много време и усилия. Нито пък да е въпрос на компромиси!

С TONUS получаваш здравословна и вкусна храна, приготвена от истински шеф-готвач, която подобрява хранителните навици на заетите и активни хора. Без консерванти, без всякакви Е-та и без компромиси!

Виж още

Разбери всичко за TONUS MEALS

Нашите ястия са обработени чрез HPP технология или още позната като студена пастьоризация. Благодарение на нея елиминираме всички лоши бактерии и продуктите запазват своите качества дълго време, без намесата на вредни добавки.

„Тайният сос” в нашия процес на обработка се нарича High Pressure Processing (HPP) – технология за студена пастьоризация. Как работи? След като пакетираме ястията, те биват подложени на високо хидростатично налягане от 6000 бара – представи си, че спускаме храната на по-дълбоко дори от Марианската падина. Налягането убива бактериите като едновременно с това запазва всички положителни качества на храната – вкус, полезни съставки и чудесен вид.

Благодарение на това вече можем да ти предложим чиста и качествена храна, която не се разваля бързо. Свободна от натриев бензоат или калиев сорбат.

Консумирането на пълноценна храна никога не е било толкова лесно! Просто премахни картонената опаковка и отлепи предпазното фолио. След това сложи ястието в подходящ съд за загряване и го стопли във фурна или микровълнова до желаната температура. И най-важното – хапни с удоволствие и без угризения.

За момента изпълняваме доставки само в рамките на гр. София.

Нашите доставки се извършват всеки понеделник и четвъртък. Зареди хладилника и не мисли следващите дни, TONUS е винаги до теб.

Краткият отговор е „не“. Опаковката и фолиото на TONUS MEALS са направени от полиетилен терефталат (PET). Материалът не е пригоден да издържа на високи температури, затова пак ти казваме – не слагай ястието заедно с опаковката във фурната. 

За да окажем дълготрайно позитивно въздействие върху нашата природа, всички трябва да я пазим заедно. Затова тарелката и фолиото на TONUS са напълно рециклируеми.