Условия за ползване

Добре дошли в Tonus Meals!

Настоящите Условия за ползване регулират използването от Ваша страна на www.tonusmeals.com и дават информация за услугата, която Tonus Meals предоставя. С всяко влизане в сайта www.tonusmeals.com, Вие декларирате, че сте прочели и се съгласявате с настоящите Условия за ползване на www.tonusmeals.com. Настоящите условия можем да променяме по всяко време, като за актуалните Условия за ползване, следва да се информирате от www.tonusmeals.com.

Какво представлява www.tonusmeals.com?

www.tonusmeals.com е официалната интернет страница на онлайн магазин “Tonus Meals”. „Tonus Meals” e търговска марка на Тонус Нутришън ООД, с ЕИК 205940295, със седалище и адрес на управление в гр. София 1421, р-н „Лозенец“, ж.к. „Лозенец“, ул. „Църноок“ № 7, ет. 3.

Ние предлагаме вкусна и пълноценна храна, изготвена по специалната high pressure processing (обработка с високо налягане) технология. С цел да Ви предложим най-иновативните и висококачествени продукти, ние се стремим да Ви държим информирани.

Информация за нашето меню

Чрез www.tonusmeals.com, Вие можете по всяко време да се информирате за актуалното ни меню. Ние държим на разнообразието и индивидуалния подход. За това на www.tonusmeals.com, в раздела ни „Меню“, ще Ви даваме информация за неустоимите ни ястия.

В случай че бихте искали да научавате за новите ни предложения преди всички, можете да се запишете за нашия бюлетин. Това, което трябва да направите е да ни предоставите Вашия имейл и да натиснете бутона „Запише се“ на сайта www.tonusmeals.com. Тъй като записването за бюлетина изисква от Вас да ни предоставите лични данни, може да се информирате за това как обработваме личните Ви данни от тук.

Регистрация

Съществува възможност да създадете свой акаунт в сайта www.tonusmeals.com, като по този начин значително ще си улесните процеса по заявяване на поръчка за в бъдеще. Регистрацията се извършва от бутона “My account” горе вдясно, след предоставяне на потребителско име “username”, електронна поща “email” и парола. Уверяваме Ви, че ще сме максимално стриктни по отношение на обработката и съхранението на Ващите лични данни. Повече информация относно сигурността на Вашите лични данни можете да получите тук. С Вашата регистрация Вие декларирате, че приемате настоящите условия за ползване. В случай че някой потребител не е съгласен с настоящите условия за ползване или с част от тях, той следва да преустанови ползването на онлайн магазина.

Доставка

За моментите, в които искате да се насладите на нашите интересни предложения, имате възможност да поръчате от „Tonus Meals“ с доставка за района на град София. Поръчайте от нашите ястия за дните, в които забързаното ежедневие не Ви оставя възможности за готвене. С „Tonus Meals“ Вие получавате здравословна и вкусна храна, приготвена от истински шеф-готвач. Благодарение на специалната технология, която използваме, ястията могат да се запазят свежи и полезни до 3 седмици.

Доставката се извършва два пъти седмично – в понеделник и четвъртък. Поръчки, направени до 16:00 ч. в неделя, биват доставени в понеделник. Съответно, поръчките, заявени до 16:00 ч. в сряда, ще бъдат доставени в четвъртък. Доставката се извършва в посочените дни след 09:00 ч. на посочения от Вас адрес, за района на гр. София и околността. Цената на доставката е фиксирана и е в размер на 2.90 лв. За поръчки над 50 лв доставката е безплатна.

Процесът по заявка на доставката е максимално улеснен, като удобството на клиентите е наш първи приоритет. Необходимо е да изберете продукт и количество от нашето меню и да ги добавите във виртуалната Ви кошница чрез бутона „Купи“. След това кликвате на бутона „Кошница“ горе вдясно и натискате „Приключване на поръчката“, като се уверявате, че правилно сте посочили вида и броя на желаните от Вас продукти. На страницата за финализиране на поръчката е необходимо да посочите дата, на която бихте желали да получите заявените стоки, име и фамилия, адрес за доставка, телефон, електронна поща и бележки към доставката, в случай че са приложими такива. Бъдете сигурни, че личните Ви данни ще бъдат третирани с надлежната грижа, тъй като сигурността на нашите клиенти е от най-голямо значение. Повече информация бихте могли да получите тук. Възможно е да се свържем с Вас по телефона, за да уточним детайлите по Вашата поръчка. Заплащането се извършва с карта, чрез виртуалния ни пос терминал. Минималната стойност на поръчката отговаря на левовата равностойност на най-евтиното ястие от менюто с включена цена за доставка, а цената на самата доставка е 2,90 лв. за всички квартали на територията на град София. За поръчки над 50 лв доставката е безплатна.

Плащане

Заплащането на заявените поръчки се извършва чрез виртуален пос терминал. „Виртуален ПОС терминал“ означава логически дефинирано устройство в картовата система на банка, чрез което се извършват електронни плащания на задължения през интернет страницата на “Tonus Meals” при използване на банкова карта в режим онлайн. Платформата се обслужва изцяло от трето лице – доставчик на платежни услуги, с което “Tonus Meals” е сключило договор за обслужване на разплащания. С цел избягване на всякакво съмнение, „ТОНУС НУТРИШЪН“ ООД не носи отговорност за проблеми, възникнали във връзка със заплащането на заявените продукти.

Обратна връзка

В случай че желаете да ни попитате нещо, да ни дадете Вашето мнение, съвет или препоръка, за да можем да подобрим изживяването Ви, можете да го направите на следния електронен адрес: get@tonusmeals.com

Изявление за авторство

Ние от „Tonus Meals“ се стремим да Ви осигурим възможност за пълноценно хранене, без това да изисква много време и усилия, нито пък да се налага да правите компромиси с качеството.
Всичко в www.tonusmeals.com е продукт на нашето творчество и идеи. Ние имаме права върху цялата интелектуална собственост, поместена на www.tonusmeals.com. Това включва както права на индустриална собственост, като търговски марки, така и авторски права върху дизайни, подредба, текстове и др.
За всяко нарушение на правата ни, ние имаме право да искаме обезщетение за причинените вреди.

Връзки и реклами

Държим да Ви информираме относно всичко, което се случва около нас. Затова на www.tonusmeals.com може да Ви препращаме към различни социални медии или платформи на наши партньори, посредством хиперлинкове. Запазваме си и правото да отделяме част от пространството на www.tonusmeals.com за реклами на продукти, които харесваме, чрез банери и др.

Ограничаване на отговорност

„ТОНУС НУТРИШЪН” ООД не носи отговорност за непредоставяне на услугите от www.tonusmeals.com при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – в случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа Интернет, както и при случай на нерегламентиран достъп или интервенция на трети лица във функционирането на информационната система или сървърите, чрез които функционира www.tonusmeals.com.

Отговорност на потребителите

При Ваше нарушение на тези Условия за ползване, Вие се съгласявате, че носите отговорност пред нас за всички вреди и загуби, свързани с това нарушение.

Приложим закон и юрисдикция

Всички спорове между Потребителите на www.tonusmeals.com и „ТОНУС НУТРИШЪН” ООД се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени от договора между страните или отнасящи се до него, включително спорове, породени или отнасящи се до неговото тълкуване, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния по действащото българско законодателство съд.

Настоящите Условия за ползване са в сила от 15.12.2020 г.